SERVICIUl

DEPOZITARE

SERVICIUl

DEPOZITARE

SERVICIU depozitare

închiriere depozite & birouri

Suntem o companie specializată în închirierea de depozite și birouri în Bacău. Oferim spații de înaltă calitate, cu o varietate de dimensiuni și opțiuni de amenajare, astfel încât să putem satisface nevoile tuturor clienților noștri. Indiferent dacă sunteți o afacere în creștere sau una deja stabilă, avem soluții adaptate la cerințele dvs.

Închirieri depozite (1.500 mp), birouri, parcări auto (15.000 mp):

– spații cu toate facilitățile: apă, canalizare, aer condiționat, telefonie fixă – transmisie de date, internet, spații cu gresie, faianță, ferestre și uși termopan, încălzire proprie cu gaz metan, instalații electrice la nivel european, pază proprie.

– spații de parcare: acces tir, platforma betonată, iluminat aerian.

– stație carburanți proprie

SERVICIU DEPOZITARE

Spațiul perfect pentru afacerea dvs.

Echipa noastră de profesioniști este mereu pregătită să vă ajute să găsiți spațiul perfect pentru afacerea dumneavoastră și să vă ofere suport pe tot parcursul procesului de închiriere. De asemenea, vă oferim consultanță gratuită pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun spațiu de depozitare sau birou pentru afacerea dumneavoastră.

Indiferent dacă sunteți o afacere în creștere sau una deja stabilă, avem soluții adaptate la nevoile și cerințele dvs. Cu tarife competitive și servicii de calitate, suntem partenerul perfect pentru afacerea dumneavoastră.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre oferta noastră de depozite și birouri de închiriat în Bacău. Vă garantăm că veți găsi soluția ideală pentru afacerea dumneavoastră la noi.

Contactează-ne!