Despre Noi

Despre
Noi

Istoric companie

Cine suntem?

Societatea comercială NICK MANS S.R.L. Bacău a fost înființată în anul 1992 ca o afacere privată cu un capital 100% privat. Ce a început ca un hobby a evoluat în timp într-o afacere prosperă, iar firma se află într-o continuă ascensiune.

Echipa tânără formată în cadrul societății are cunoștințe și abilități deosebite în domeniul transportului și este capabilă să ofere servicii de înaltă calitate, astfel încât clienții să fie pe deplin mulțumiți.

În anul 2008, compania a decis să-și dezvolte managementul general prin crearea, implementarea, menținerea și îmbunătățirea continuă a unui sistem de management al calității în conformitate cu standardul SR EN ISO 9001:2008. Această decizie demonstrează angajamentul firmei pentru a oferi servicii de calitate superioară și de a se asigura că toți clienții sunt mulțumiți.

Prezent și viitor

Experiență de peste 30 de ani

Societatea noastră are ca obiect principal de activitate transportul rutier intern și internațional de mărfuri generale. Ne străduim să oferim servicii de transport de înaltă calitate și să ne asigurăm că clienții noștri sunt pe deplin satisfăcuți.

Printre prioritățile noastre se numără calitatea serviciilor prestate, promptitudinea în răspunsul la solicitările clienților, siguranța mărfurilor pe toată perioada transportului, flexibilitatea în ceea ce privește nevoile clienților pentru activități de transport și adaptarea inovativă permanentă la dezvoltarea economică.

Cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul transportului rutier și într-un mediu de afaceri aflat într-o permanentă schimbare, am urmărit întotdeauna să răspundem prompt la solicitările clienților noștri și să le oferim flexibilitate, profesionalism și servicii de înaltă calitate. Suntem dedicați să ne dezvoltăm continuu și să ne adaptăm la nevoile schimbătoare ale clienților și ale pieței în general.

Contactează-ne!