DESPRE NOI

Societatea are ca obiect principal de activitate: transportul rutier intern si international de marfuri generale.

Prioritatile S.C. NICK MANS S.R.L. Bacau sunt:
- calitatea serviciilor prestate,
- promptitudinea in raspunsul la solicitarile clientilor,
- siguranta marfurilor Dvs. pe toata perioada transportului,
- flexibilitatea in ceea ce priveste nevoile clientilor pentru activitati de transport,
- acomodare inovativă permanentă la dezvoltarea economică.

Cu o experienta de peste 25 ani in domeniu si intr-un mediu de afaceri aflat intr-o permanenta schimbare, am urmarit intotdeauna sa raspundem cu promptitudine clientilor, astfel incat acestia sa beneficieze de flexibilitate, profesionalism si calitatea serviciilor.

Despre Noi Nick Mans

Scopul nostru este de a consolida relatii de parteneriat durabile si de a crea un mediu de afaceri bazat pe incredere si profesionalism.
Cu o echipă alcatuită din personal cu o bogată experienţa in activitatea de transport, reuşim sa oferim servicii de calitate la preturi care sfidează orice concurenţa.

Cautam noi oportunitati pentru a extinde serviciile noastre de transport rutier de marfa si suntem deschisi catre orice potentiala cooperare, respectand si promovand etica in afaceri.
Practicam tarife mici, deoarece scopul nostru nu este profitul cu orice pret, ci sporirea increderii clientilor existenti, cresterea numarului si fidelizarea noilor parteneri.

Ne axam foarte mult pe dezvoltarea relatiilor cu partenerii nostri, fiind convinsi ca relatiile de lunga durata pot duce la rezultate exceptionale pentru clientii nostri si pentru noi.

  • Vechime
  • Flexibilitate
  • Disponibilitate
  • Servicii calitative
  • Promptitudine

Pentru ca marfa dumneavoastra sa ajungă la timp si in deplina siguranta la destinatie aveti nevoie de un partener de incredere, cu experienta indelungata in domeniul transporturilor auto si servicii de calitate ireprosabila. Sfera de activitate a companiei noastre, include atat transportul national, intern cat si cel international de marfuri de orice tip si orice cantitate.

Dorim sa lucram intr-un mediu de afaceri bazat pe incredere si onestitate si contribuim in acest sens la crearea lui. Apreciem diversitatea ideilor, avem incredere unii in ceilalti si valorificam cunostintele si experientele acumulate.

Calitatea serviciilor companiei noastre si dotarile moderne ale parcului auto ne-au adus printre parteneri directi companii mari din Germania, Franta, Austria si Romania precum si companii de expeditie de renume din aceeasi arie pentru care avantajele oferite de firma noastra au fost apreciate in mod deosebit.

Despre noi

PROMPTITUDINE

Datorita numarului mare de camioane de care dispunem suntem capabili sa raspundem in mod rapid si eficient cererilor dumneavoastra.

SERVICII PERSONALIZATE

Solutiile de transport sunt personalizate in functie de nevoile clientului, urmarind realizarea unui raport optim intre marfuri, modul de transport si costuri

TRANSPORT EXTINS

Efectuam transport intern si international de marfa oferind atat servicii ocazionale, cat si servicii de transport pe baza de contract.

25

Ani vechime

100

Clienti multumiti

200

Transporturi efectuate

20

Colaboratori externi
SUS