SERVICII. TRANSPORT MARFA

S.C. NICK MANS S.R.L. ofera  servicii de transport marfa care asigura cerintele clientilor in intregime. Bacau efectueaza transporturi de marfuri in regim intern si international cu autovehicule proprii, avand capacitati intre 1,5 - 20 tone.

Parcul auto este compus din autoutilitare, camionete, camioane, autoturisme, utilaje si este in continua crestere pentru a face fata cererii diversificate, bazandu-ne atat pe capacitatea proprie, cat si pe cea a unor colaboratori atent selectati.

Transport marfa

PROMPTITUDINE

Datorita numarului mare de camioane de care dispunem suntem capabili sa raspundem in mod rapid si eficient cererilor dumneavoastra.

SERVICII PERSONALIZATE

Solutiile de transport sunt personalizate in functie de nevoile clientului, urmarind realizarea unui raport optim intre marfuri, modul de transport si costuri

TRANSPORT EXTINS

Efectuam transport intern si international de marfa oferind atat servicii ocazionale, cat si servicii de transport pe baza de contract.

24

Ani vechime

100

Clienti multumiti

200

Transporturi efectuate

20

Colaboratori externi

efectuarea transportului4 etape

Tot ce trebuie sa stii pentru a beneficia de serviciile noastre de transport. Iti vom prezenta etapele, pe scurt, ale procesului.

Contact

Utilizati formularul de contact sau numerele de telefon disponibile.

Incheiere contract

In urma discutiilor pe care le vom purta, vom semna un contract.

Preluare marfa

Preluam si incarcam marfa ce urmeaza a fi transportata, in camioanele noastre.

Livrare marfa

Efectuam livrarea pachetelor respective la destinatia solicitata de client.

Transport marfa

CONDITII. EFICIENTA. PERFORMANTA. 

Datorita numarului mare de camioane de care dispunem suntem capabili sa raspundem in mod rapid si eficient cererilor dumneavoastra. Totodata, prin intermediul echipamentului nou si performant, incepand de la parcul auto pana la sistemele informatizate de gestiune, verificare si supraveghere a transporturilor si a propriei retele de garaje, timpii de raspuns in onorarea unei comenzi au fost redusi la minim.

Colaboram cu companii de expeditii din toate orasele tarii, pentru deservirea in cel mai scurt timp a tuturor clientilor nostrii, indiferent de zona.

Camioanele sunt echipate cu sisteme de comunicatii (voce si mesaje) GSM, asigurandu-se astfel legatura permanenta intre sofer si dispecerat. Putem sa va oferim mijlocul de transport cel mai potrivit pentru tonajul, volumul sau rapiditatea dorite de clienti. Decontarea transporturilor se efectueaza in conditii stabilite de comun acord.

Obtine cele mai bune preturi pentru serviciile de transport dorite.

Solicita o oferta pentru tipul de serviciu dorit.
SOLICITA O COTATIE
 • Numele dumneavoastra*full name
  0
 • Telefon*full name
  1
 • Email*
  2
 • Companie*full name
  3
 • CIF*full name
  4
 • Adresa*full name
  5
 • Detalii cu privire la solicitarea dumneavoastra...*
  6
 • *
  Am peste 16 ani si sunt de acord cu prelucrarea datelor in conformitate cu politica de confidentialitate si securitate a datelor cu caracter personal implementata de NICK MANS
  7
 • 8
SUS